کشف استعداد

عطر باقالی پلو با مرغ زعفرونی فضای خونه رو پر کرده و خستگی آشپزی رو از تنم بیرون میکنه. همینطور که مشغول نوشتن هستم مدام بو می کشم تا تمام سلولهام بوی غذا رو دریافت کنند و به آرامش برسم. داستان از این قراره که برنامه تهرانگردی این هفته مون باغ پرندگانه و چون چند هفته قبل با وسیله رفتیم اجازه ورود بهمون ندادن و گفتن فقط باید با کیف و گوشی بیایید. بنابراین تصمیم گرفتیم این بار بدون وسیله به باغ بریم و ناهار هم یکی دو تا از دوستان به منزل من بیان. من هم امروز دست بکار خرید و آشپزی شدم تا فردا با خیال راحت موقع برگشت ناهارم آماده باشه. به نظر من آشپزی از اون دسته هنرهایی هست که خیلی میشه در اون سلیقه و خلاقیت به خرج داد. من از تکرار بدم میاد و دوست دارم در آشپزی هم خلاقیت داشته باشم. اگه قرار بود همیشه یک مدل غذا پخته بشه که دیگه این همه غذای جدید و متنوع نداشتیم. یه آشپز مثل یه نقاش میمونه. همانطور که نقاش رنگها رو ترکیب میکنه و طرحی بوجود میاره، اشپز هم مواد غذایی با رنگها و طعمهای مختلف رو ترکیب میکنه و یه غذای خوشمزه تحویل میده. بعداز این مقدمه‌چینی، ای کاش بیش از پیش از استعدادهامون مطلع بشیم و در اون راستا حرکت کنیم. چون هم رشد میکنیم و هم از خیلی از افکار و ذهنیتهای منفی در مورد تواناییهامون دور میشیم. نظر شما چیه؟

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *